Voksserie

Bitchn' Brows voksserie er en rekke produkter designet for den ultimate voksbehandlingen for bryn. 

Vi har her hatt et tett samarbeid med pionéren Lilliane Caron fra Australia. Lillian er verdenskjent i voksindustrien for sine varemerker og innovative formula. Vi har laget en hardwax som er enkel og effektiv. Den er behagelig å bruke på delikate områder i ansiktet, da den fjerner hår skånsomt uten å skade huden. Serien består også av tilleggsprodukter som er til salg for salonger.

For bestiling av voksprodukter til salong send oss en forespørsel på nova@bellessa.no

The Wax Heater

Profesjonell voks-varmer som gir en enkel og effektiv oppvarming. Designet til å passe Bitchn’ Brows On Fleek Hard Wax samt andre standard voksbeholdere. Passer både for kald, varm og parafin voks. 

On Fleek Hard Wax

Voksen er laget av en naturlig formel med beroligende olivenolje, som gir umiddelbar næring og mykgjør huden. Voksen kan brukes på alle hud - og hår typer, og gir gode resultater når du fjerner sta og grove hår. 

  • Naturlig formel
  • Tørker raskt
  • Effektiv på fet hud
  • Inneholder ren oliven olje
  • Kraftig styrke og ytelse
  • Fjerner alle hår på en gang
  • Nærer og mykgjør huden

Perfection Sticks 

Små og smale pinner som er spesial-designet for å kunne vokse øyenbrynet til perfeksjonisme.

Surface and Tool Cleanser 

Et desinfeksjonsmiddel som rengjør overflater og redskaper før og etter behandling. Sprayen beskytter i flere timer etter påføring, og er effektiv mot en rekke mikroorganismer, noe som gjør den ideell for salongen og miljøet. Produktet er miljøvennlig: Ikke giftig, alkoholfri, fri for klor, uten lukt.

Pre Wax Skin Cleanser 

En hygienisk renser som gjør huden klar for voksbehandlingen ved å forsiktig fjerne sminkerester og smuss. Peppermynteoljen gir en forfriskende kjølig følelse og virker som et beroligende middel. Passer til alle hudtyper.

After Wax Skin Cleanser

Fjerner voksrester og gir huden pleie. Produktet inneholder naturlig Tea Tree olje som gjør at huden ikke virker fet, i motsetning til mange produkter som inneholder parafin og vegetabilske oljer og som gir motsatt effekt . Produktet gir deg en ren, glatt hud og hjelper også med å hindre inngrodde hår og bakterier som forårsaker blemmer og kviser.

After Care Lotion

For den ultimate finish etter hver voksbehandling, brukes denne beroligende lotion på huden. Den hindrer dannelsen av inngrodde hår og blemmer samt at den fyller huden med viktige næringsstoffer.